Om du är misstänkt för ett brott kan vi hjälpa dig. Som din försvarsadvokat är vi med dig hela vägen i processen. Vi har mångårig erfarenhet av försvararuppdrag och det gör att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Genom att anlita en av våra advokater på Mirlex Advokatbyrå som din offentliga försvarare får du både stöd och ett effektivt försvar under hela processen. En offentlig försvarare förordnas av tingsrätten. Om du är kallad till förhör som misstänkt för brott har du i många fall rätt till en offentlig försvarare. Du har själv rätt att begära den advokat du vill ha som din offentliga försvarare. Enda förutsättningen är att advokaten kan åta sig målet.

Samtliga av våra advokater åtar sig uppdrag som offentliga försvarare i alla typer av brottmål. Vi gör alltid vårt yttersta för att våra klienters rättigheter ska respekteras och iakttas av polis, åklagare och domare. Vi strävar mot att du som klient får en rättvis behandling. Vi företräder dig och sätter dina behov i centrum. Ersättningen till offentliga försvarare betalas som huvudregel av staten.